MARDİN / KIZILTEPE - Bozhöyük İlkokulu

Kas

10 Kasım Ulu Önder Atatürk´ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde  anma töreni gerçekleştirildi.Vefatının 85.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ,bu topraklar,bu bayrak için şehit olan tüm askerlerimizi, rahmetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen şiir,koro gösterileri,pano çalışmaları ve birçok etkinlikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.Anasınıfımız Cumhuriyetin ilanın haberiyle ilgili bir canlandırma ve ritim çalışması düzenledi.Anasınıfımız öğrencilerine rehberlik eden öğretmenimiz Kübra Mayta'ya , ilkokulumuz ve ortaokul öğrencilerimize yaptıkları etkinliklerde rehberlik eden tüm öğretmenlerimize ve programa katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde,geleceğe büyük bir ümit,inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı dileğiyle..

"Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun."

May

Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." M. K. Atatürk.

23 Nisan Etkinliklerinde emeği geçen bütün idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

May

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sınıflar arası futbol turnuvası için kuralar çekildi ve turnuvalar başladı.Turrnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen okulumuz beden eğitimi öğretmeni Sevgi FİDAN'a teşekkür ederiz.

May

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütülmek üzere Anasınıfı öğretmenimiz Kübra MAYTA tarafından "Oyuncaklarım farkında" projesi kurulmuştur. Bu proje ile küçük yaştaki çocukların engelli birey farkındalığının kazandırılması amaçlanmıştır.Amaç doğrultusunda yaş grubu çocuklarına uygun oyuncaklar belirlenmiş ve ortopedik,zihinsel,işitme gibi yetersizlikler üzerinde çalışılmıştır. Öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırma amacı hedefleyen okulumuzun kıymetli öğretmenlerinden Kübra MAYTA'ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda uygulanmakta olan iklim kahramanları projesinde anasınıfı öğrencilerimize çöplerin çevre üzerindeki olumsuz etkisinden söz ediliyor.Öğrenciler yakın çevrelerindenki çöpleri topluyor ve geri dönüşüm merkezlerine ulaştırıyorlar.   Bu proje çevre duyarlılığı konusunda bilinç oluşturmanın yanısıra çocuklara çok küçük yaşta kendi öncelikleri için harekete geçebilme sorumluluğunu öğretiyor.   Öğrencilerimizi çalışmalarından ötürü tebrik eder,öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerine katkı sağlayan,onları her yönüyle geliştiren bu projeyi yürüten okulumuz değerli öğretmenlerinden Kübra MAYTA'ya teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük rol oynayan, öğrencilerimizin kalplerine dokunmak için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı gösteren okulumuzun değerli öğretmenlerinin öğretmenler gününü içtenlikle kutlarız.Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Atatürk´ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla okulumuz bahçesinde  anma töreni gerçekleştirildi.Vefatının 83.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ,bu topraklar,bu bayrak için şehit olan tüm askerlerimizi, rahmetle anıyoruz.